Ne nyomd le a kattantakat! – The Good Reverend Roger

Emberek

Hát csak nézz rájuk! Borulékonyak. Zsezsegnek! Gyakorlatilag lehetetlen tetszÅ‘leges számú embert racionális állapotban tartani. íllandóan kibillennek, hol jobbra, hol balra, aztán mire megtalálom Å‘ket, már csak egy pár gumicsizma van rajtuk, meg a fejükön egy kolosztómia-zsák, zuhanysapka gyanánt.

Szóval igazgatásra szorulnak. Csak az a gáz, hogy jó, de ki igazgassa Å‘ket? Ki más, mint EMBEREK, akik viszont pont ugyanolyan bénák, mint azok az emberek, akiket igazgatniuk kéne. És hát ez is megy itten minálunk, világszerte: a hülyék vezetik a világtalanokat, ha meg megpróbálod felhívni a figyelmet erre az aprócska bibire, legtöbbnyire kinyírnak.

Mindez azért az embereknek is dereng egy kicsikét, ki is találtak néhány stratégiát a helyzet kezelésére. Persze egyik se működik mert… “emberek”. Például “utópiákat” találnak ki, és állítják, hogy minden teljesen rendben lenne, ha sikerülne megfelelÅ‘ számú, kellÅ‘képpen hasonló majmot összeterelni egy helyre, ahonnan aztán azok kizavarnák vagy kinyírnák azokat, akik a szabályokat nem bírják betartani. Na és persze ezek a kísérletek ELEINTE egész jól haladnak… ilyen volt például a francia forradalom is. De néhány hét alatt mégiscsak sikerült majd mindenkinek eljutni a köztársaság megalapításától a “kosárba tüsszentésig”: elég volt, ha egy valaki berágott az emberre és felnyomta.

Hogy miért történt ez így? Az oka bele van építve az emberi agyba. Van odabent egy áramkör, amelyik, ha szabályokat lát, rögtön arra hajlamosítja az egyedet, hogy kapjon fel egy ótvar nagy követ és bassza homlokon azt, aki a szabályt rá akarja kényszeríteni. Persze manapság már ritka a konkrét pofánzúzás, amiért tulajdonképpen kár, hanem helyette az ilyen majmok inkább bekattannak. Ha fogod az embert, és lenyomod, és észreveszi, hogy ez történik vele, akkor valahogy úgy oldalt elkezd kitüremkedni. Tulajdonképpen ez az emberi faj egyetlen pozitív tulajdonsága.

Mi, testvérek, még akkor is kitüremkedünk oldalirányban, ha NEM tudjuk, hogy lenyomnak, sÅ‘t, néha még akkor is, ha NEM IS NYOMNAK LE! Az a csoda történt velünk, hogy a mi agyunkban a “NE MONDD MEG NEKEM, HOGY MIT CSINíLJAK!” áramkör állandóan be van kapcsolva. Hibásan születtünk, hála az égnek. Minket azért nem nyomnak el, mert akkor felkapjuk azt a követ, és már arcosítjuk is.Persze ez nem jelenti azt, hogy ne PANASZKODNíNK, hogy elnyomnak minket, és ezt ESZÃœNK íGíBAN SINCS abbahagyni. Más a mi utunk.

Mi abból az alapfeltevésbÅ‘l indulunk ki, hogy a társadalom mindig bele akar szólni, hogy mit csináljunk, így aztán az a bizonyos kÅ‘ többé-kevésbé már hozzáragadt a tenyerünkhöz. Amiban az az igazán vicces, hogy a társadalom nélkülünk működésképtelen lenne. Kivéve, ha mondjuk Észak-Koreában szeretnénk lakni. De mi nem Észak-Koreában lakunk. Ott nem.

Nekünk tehát a sebességkorlátozás csak afféle “jótanács”, a törvényeken röhögünk, és a parlamentben meg az igazgatói irodákban ülÅ‘ alfa-hímeket csak arra használjuk, hogy MINDEN adandó alkalommal megpiszkáljuk, nevetségessé tegyük és leszarjuk Å‘ket. Az IGAZI MUTíNS leszarja, hogy ezek a majmok melyik úgynevezett “oldalon” állnak. A gyakorlat szintjén egyáltalán nincsen köztük semmi különbség, mivel MINDKÉT oldal pontosan ugyanazt harsogja:

“KUSS LEGYEN, és segíts nekünk létrehozni a Tökéletes íllamotTM!”

Amit nem tudnak, ami talán soha nem is jutott az eszükbe – és ami nekünk világos, mint a nap – az az, hogy a Tökéletes íllamTM maga a tökéletes RÉMíLOM! Az élet ezen a sárgolyón anélkül is épp elég nehéz, hogy egy csapat agykárosult majom által kifundált önkényes és értelmetlen szabálygyűjteményt kellene követnünk. AmitÅ‘l meg aztán tényleg egész éjszaka kacarásznom kell, az az, hogy ezt állítólag azért csinálják, hogy nekünk jó legyen.

Ami persze nem jelenti azt, hogy ne kellene sikoltozva kiröhögnünk Å‘ket, amikor ilyen szarságokkal állnak elÅ‘. EllenkezÅ‘leg! Bár egyáltalán nem támogatom, hogy bárkit is az állítólagos “kormányzat” túlerejét igénybe véve hallgattassunk el, abban viszont hiszek, hogy a társadalomnak joga van tetszÅ‘leges mértékben kigúnyolni az idiótáit. Elvégre szólásszabadságról csak akkor beszélhetünk, ha MINDENKINEK joga van a pofázáshoz, vagy nem?

ABBAN A PILLANATBAN, HOGY A TÖRVÉNY EREJÉVEL PRÓBíLSZ BíRKIT IS ELHALLGATTATNI, MíR BE IS SZíLLTíL A MAJMOK VÉGTELENÍTETT RECSKAVERSENYÉBE.

ABBAN A PILLANATBAN, HOGY ABBAHAGYOD AZ UJJAL MUTOGATíST ÉS A RÖHÖGÉST, HALLGATÓLAGOSAN ELFOGADOD AZ ÖSSZES SZABíLYT.

AHíNYSZOR SZÓ NÉLKÜL TOVíBBMÉSZ, AMIKOR VALAKI BAROMSíGOKAT CSINíL, SZÉP CSENDESEN LE IS ADTAD A SZAVAZATODAT ARRA A BAROMSíGRA.

Persze mondanom sem kell, ha viszont NEM mész tovább szó nélkül, hanem megállsz, ujjal mutogatsz, és felkiáltasz, hogy “MI EZ A BAROMSíG?”, akkor sokan nagyon dühösek lesznek rád. ElsÅ‘sorban azok, akiknek MUSZíJ dühösnek lenniük. IdÅ‘nként persze mindenkinek van igénye egy kis dühöngésre, de vannak, akik KEGYETLENÃœL rá vannak kattanva.

Na és akkor jövünk be a képbe MI.

Or Kill Me.

– The Good Reverend Roger, és gyülekezete, megtalálható itt: http://www.principiadiscordia.com/forum/index.php

Leave a Reply

Your email address will not be published.